AKTUELNO

Dolazak Maje Nikolić u emisiju "Pinkove zvezde" podigao je veliku prašinu, a pevačica u intervjuu za Pink.rs otkriva kako će se ponašati u ovom muzičkom takmičenju, kao i šta misli o svojim kolegama.

Veliku pažnju domaće TV publike privukle su informacije o izmenama koje će se dogoditi u drugom krugu "Pinkovih zvezda", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima - na mesto Aleksandre Radović nakratko dolazi legendarni Bora Đorđević, dok će se umesto Dare Bubamare, koja je sprečena da prisustvuje snimanjima zbog zdravstvenih problema, u ulozi žirija naći pevačica Maja Nikolić.

Foto: YouTube screenshot

Maja je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa svi željno iščekuju početak emitovanja emisija drugog kruga "Pinkovih zvezda", a poznata pop pevačica je za Pink.rs otkrila kako će se ponašati prema kandidatima dok bude sedela u čuvenim crvenim stolicama.

Foto: Printscreen

- Biću realna, sve zavisi od kandidata i njihovog pevanja. Ja sam festivalska pevačica i volim i podržavam sve kandidate jer je najteže pevati pred ovako velikim zvezdama i odličnim pevačima - istakla je Nikolićeva, a onda se osvrnula na svoje kolege iz žirija.

-Ponašaću se prema svojim kolegama s poštovanjem, ali moraću da im odgovorim onako kako se oni budu ophodili prema meni - objašnjava Maja i otkriva šta, zapravo, misli o kolegama iz žirija.

Foto: Privatna arhiva

-Šabana obožavam jer smo radili i u Americi i Nemačkoj više puta zajedno, i uvek mi je bila čast da pevam sa njim. Dragana je divna i topla osoba, nimalo iskvarena, dok je Bora legenda i sve njegove pesme znam napamet, volim ga i poštujem. A Zorica... Zorica je blago od pevača, ima briljantan vokal - nije Maja štedela komplimente. Ona je, takođe, istakla kako je velika čast biti u žiriju muzičkog takmičenja sa pevačkim legendama poput Dragane, Šabana, Bore i Zorice.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Osim ponekad oštrih, ali uglavnom iskrenih komentara, Maja planira da u "Pinkove zvezde" unese i sjajnu atmosferu, a nada se da će dobro raspoloženje uspeti da prenese na publiku.

- Šou treba da bude zabavan, volela bih da budemo više duhoviti i da se više zezamo da bismo tu opuštenu i veselu atmosferu preneli i na višemilionsku publiku koja nas gleda - iskrena je pevačica koja ističe da se u žiriju nalazi zbog talentovanih pevača, a od srca želi da titulu pobednika ponese najbolji.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Zasluženo mesto u crvenoj stolici

Pojedinci su negativno prokomentarisali Majin novi profesionalni angažman, pa je pevačica rešila da podseti publiku da je ona i te kako kompetentna za novu ulogu u kojoj se našla. "Moja bogata karijera i nagrade na mnogim našim, evropskim i svetskim festivalima mi daju znanje da budem pravičan član žirija koji će srcem stajati uz takmicare jer sam ja baš takav put prešla preko festivalskih dasaka učešćem na preko 100 festivala da bih postala ovo što danas jesam. I te kako sam merodavna da budem članica žirija, iako je to, svakako, velika odgovornost, ali i čast" - istakla je višestruko nagrađivana pop pevačica koja je, inače, priznanja za svoj rad dobijala širom planete, a najdraže nagrade su joj one koje je dobila u Rusiji, Ukrajini i Holivudu.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Autor: D. Tanasijević

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevačica

#Šaban Šaulić

#Žiri

'