AKTUELNO

Nakon skoro 15 godina paklenog života, Simona kaže da je pronašla Isusa, koju ju je vratio na pravi put, kako sama ističe.

Nekadašnja manekenka i hrvatska rijaliti zvezda Simona Mijoković, odlučila je da progovori o svom životu i paklu kroz koji je prošla, dok joj okretanje veri nije donelo spas.

Počeci teškog života datiraju još iz ranog detinjstva- sa osam godina, roditelji su joj se razveli, a majka ju je ostavila sa ocem, da bi se nakon dve godine vratila i odvela je sa svojim novim suprugom.

Nažalost, očuh me je zlostavljao i u porodici se stvorila mračna strana gde je majka u meni vidjela konkurenciju, ženu u meni - ispričala je Simona.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog cele situacije, Simona, koja je bila dete, potražila je spas u drogi, a već sa 13 godina postala je zavisna o kokainu.

- Probala sam sve što je moglo da se proba. Bila sam veoma znatiželjna kao dete - nastavlja priču Simona, koja u tom periodu ulazi u modeling.

Mama me u svet mode uvela sa 13 godina, a već sa 14 sam nažalost obolela od bulimije. Svakodnevno sam povraćala, a mesečno sam davala više od 2.500 evra na hranu - priznala je bivša menekenka i dodala da se prostituisala za hranu, jer drugačije ne bi sakupila novac.

Simona danas živi u Austriji sa suprugom i ćerkom, a bulimija, kao i sve ružno što joj se dogodilo, ostavila je iza sebe.

Navodi kako se od bulimije izlečila pomoću svetene vodice i hrane.

- U kilogram testenine stavila sam blagoslovenu so, vodu i ulje. Proždrljivo sam gutala tu hranu, nisam jela, nego gutala, a onda sam povraćala sve što bih pojela. Otišla sam u toalet i nisam mogla da povraćam. Pritiskala sam stomak, gurala prste u usta i ništa - priseća se Simona.

Iz prostitucije izvukla se kada je upoznala Antu Gotovca, svog, sada bivšeg supruga, ali život sa njim nije bio bolji.

Hvalili smo se da živimo Sodomu i Gomoru. Organizovali smo zabave, doslovno orgijanje, drogiranje... Sve ono što je najveći nemoral to se događalo u našoj kući - priznala je Simona.

Ipak, kada je sa 20 godina postala majka, postala je svesna da mora da promeni svoj život.

Nakon skoro 15 godina paklenog života, Simona kaže da je pronašla Isusa, koju ju je vratio na pravi put, kako sama ističe.

Mijokovićka je otkrila i kako je često poseivala gatare, vračare, bioneregičare, kojima je dozvoljavala da obavljaju razne obrede.

Simona je skupila hrabrosti da prizna kakav pakao je proživljavala, a zahvaljujući veri, sadašnjem suprugu Stanislavu Mijokoviću i ćerki Gabrijeli konačno je srećna i na pravom putu.

Autor: M. Đurović

#Manekenka

#Simona Mijoković

#rijaliti

'