AKTUELNO

Jedna pevačica se posebno potrudila oko poklona.

Harizmatična Jelena Kostov nedavno je, posle velikog broja singlova koje je objavila od 2009. godine, izdala i svoj album prvenac pod nazivom "Moje drugo ja".

Foto: Pink.rs

Večeras je tim povodom u jednom beogradskom restoranu organizovala promociju na kojoj su se okupile njene mnogobrojne kolege.

Foto: Pink.rs

Jelena je blistala u nesvakiašnjoj kombinaciji, farmerkama i neobičnom topu koji je ceo satkan od kristala.

Foto: Pink.rs

Među prvima koji su se pojavili kako bi je podržali bila je Gabrijela Pejčev, mlada Pinkova zvezda, a onda su im se pridružile i kolege, Joca Stefanović i Nemanja Stevanović.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ: POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Za dve nedelje Gazda Paja zaradio četiri miliona i prestigao OVE IZVOĐAČE! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

I Aleksandra Mladenović je došla da sa koleginicom proslavi, donevši joj cveće, dok je Ljupka Stević stigla sa buketom crvenih ruža za Jelenu koja nije skidala osmeh sa lica.

Foto: Rajko Ristić

Kasnije su se proslavi pridružili i Mia Borisavljević i njen dečko Bojan Grujić, koji su pre dva i po meseca postali roditelji devojčice Eme.

Foto: Rajko Ristić

Katarina Grujić još jednom se pojavila bez svog novog dečka, ali je i sama privukla veoma veliku pažnju okupljenih novinarskih ekipa, a za njom je na žurku stigla i Pinkova zvezda Aca Živanović.

Foto: Pink.rs

Foto: Rajko Ristić

Pink.rs

#Jelena Kostov

'