AKTUELNO

Bio je prinuđen da se obrati javnosti i otkrije da je postao žrtva prevare.

Aco Pejović postao je žrtva prevare nakon što se za sada nepoznata osoba predstavljala njegovim imenom i od pevačevih fanova putem društvenih mreža tražila novac u vrednosti od čak deset hiljada evra! Budući da je vrag odneo šalu, pevač je rešio da se obrati javnosti i objasni svima kroz šta sad, ni kriv ni dužan, prolazi.

Foto: TvPink Printscreen

- Nekoliko ženskih osoba koje su me, navodno, upoznale preko društvenih mreža, uplatile su mi novac jer sam, navodno, u dugovima kod zelenaša zato što mi je supruga blokirala sve kartice, jer ja, navodno, imam humanitarni fond pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi, jer sam im, navodno, obećao da ću ih zaposliti, ali mi treba finansijka pomoć da to realizujem - ispričao je Pejović i još jednom upozorio javnost:

Foto: Pink.rs

- Ponavljam, ja ne koristim društvene mreže osim Instagrama i niko ne može komunicirati sa mnom putem istih, moj oficijelni Fejsbuk profil vodi moj tim i on služi za svrhu mog posla. Sve upozoravam da se ne dopisuju sa mnom, neko koiristi moj identitet. Sve žrtve prevare molim da se obrate policiji i tužilaštvu u čiji rad ne sumnjam. Da se bavim time ne želim jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanet prevazilazi granice pristojnog - poručio je Aco.

On je čak izrazio sumnju da ga je u problem uvalila osoba koja je njemu bliska.

Foto: Pink.rs

- Ja čak sumnjam da je neko iz mog okruženja, ili mi je hakovan telefon. Uznemiravaju mi porodicu, mene, dobijam poruke, mojoj ženi su na poslovni mejl slali slike i dokaze o tome da sam ja navodno tražio novac - rekao je on i dodao:

- I te žene su prevarene kao i ja, to su ogromne cifre, jedna žena je uplatila čak 4000 evra. Bojim se da mi se neka od njih ne pojavi ispred kuće ili na nastupu. Za sada tih žena ima pet, iz raznih krajeva su. Pretpostavljam da će ih se još javiti. Apelujem na sve koji su prevareni da se obrate policiji i prilože dokaze, ali da prestanu da mi uznemiravaju porodicu.

Pink.rs

#Aco Pejović

#pevač

'