AKTUELNO

Spreman je za svadbu godine, ali i za koncert.

Nakon objavljivanja potpuno drugačije pesme koja je stvorena u saradnji sa Jalom Bratom i Bubom Korelijem, Aco Pejović je nedeljno popodne proveo sa voditeljskim parom Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Kako je istakao na nagovor dece je uradio novi letnji hit koji nosi naziv "Fatalna doza":

Foto: Printscreen Youtube

Na nagovor klinaca sam snimio ovu pesmu. Generalno klinci ih slušaju, ne samo moji, već svi. Momci su veoma talentovani i dobri ljudi. Ja sam za eksperiment. Buba i Jala imaju svoj pravac kojim vladaju, nisam bio za tu varijantu da se moj vokal provlači kroz autotjun a njihov deo da bude kako oni i pevaju.  Nije bilo negativnih komentara, čak se ni Lukas nije oglašavao - izjavio je pevač.

Imali su puno tema za razgovor, a jedna od bitnijih je svakako i koncert koji je zakazan za 22.novembar ove godine u "Štark Areni", kako kaže odmah dan nakon Aranđelovdana. Smatra da su sve njegove kolege koje su održale velike koncerte tokom ove godine u Areni napravili veliki uspeh i on ne smatra da je to postalo estradno dokazivanje.

Možeš ti da podeliš karte ali ako neko neće da dođe to da čuje, apsolutno ništa ne može pomoći. Ali opet s druge strane, kažem muzika pobeđuje. Ako se njima sviđa ono što radimo, sigurno će biti posećen koncert. Kod mene postoji trema, ne može čovek prevazići tremu, velika je odgovornost, postoji strah da se nešto ne desi kako ne treba, počev od tehnike, pa da se ne prehladim... - rekao je Pejović

Foto: Printscreen Youtube

Za dve nedelje ga očekuje veliko slavlje i bitan dan obzirom da će kumovati Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću kojima je on provodadžisao, pevač je spreman i jedva čeka da kumuje, kako ističe divnim ljudima.

Foto: TV Pink Printscreen

To su dva divna ljudska bića. Baš se radujem tome. Dajem im savete, već su oni to sve sredili, ne sumnjam da će Boba tu sve organizovati. Bitno je da sam ja odelo spremio, i klinke su haljine, sva ta čuda spremile - rekao je Aco.

PROČITAJTE JOŠ:SVE SAM DOŽIVELA, ALI OVO JOŠ NISAM: Slađa Alegro dobila NEOBIČAN ZAHTEV koji će vas nasmejati do suza! (FOTO)

Dok željno iščekujemo 22. novembar, ispratićemo i novi hit koji Pejović priprema i pratiti ga na letnjoj turneji po crnogorskom primorju.

T. R.

#Aco Pejović

#Aleksandra Prijović

#Buba Koreli

#Filip Živojinovć

#Jala Brat

'