AKTUELNO

Nekoliko stotina ljudi uputilo je danas poslednji pozdrav majci Nenada Marinkovića Gastoza.

Gordana Marinković, majka rijaliti zvezde Nenada Marinkovića Gastoza, danas je ispraćena na večni počinak u Svilajncu, gde su se u 13 časova na groblju okupili članovi porodice, i veliki broj prijatelja i poznanika porodice Marinković.

Foto: YouTube screenshot

Podsećanja radi, Gordana je preminula prošle nedelje u svom stanu u Parizu od posledica infarkta, a dva dana nakon smrti u njenom stanu pronašla ju je prijateljica, koja je odmah alarmirala njenog sina, kao i policiju i hitnu pomoć. Nakon što je primio vest o iznenadnoj smrti svoje majke, Gastoz je hitno otputovao u fransucku prestonicu kako bi podneo odgovarajuću dokumentaciju neophodnu za transport njenog beživotnog tela u Srbiju.

Foto: E-stock

Učesnik "Audicije" juče se vratio u Srbiju kako bi obavio poslednje pripreme pred majčinu sahranu, a tokom današnjeg stresnog dana podršku su mu pružali brojni prijatelji, kao i devojka Zorica Dukić, koja je napravila skandal kada se posvađala sa okupljenim fotoreporterima.

Foto: E-stock

Nekoliko storina žitelja Svilajnca okupilo se danas kako bi na večni počinak ispratilo Gordanu, a tom prilikom njen grob prekrili su ogromnom količinom cveća sa ispisanim oproštajnim porukama.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#Nenad Marinković Gastoz

#Sahrana

#Svilajnac

'