AKTUELNO

Predivnoj, emotivnoj i jednostavnoj pesmi s neobičnim krajem svoj jedinstveni začin dao je Petar Grašo.

Severina Kojić je danas tačno u podne na svojoj Fejsbuk stranici objavila spot za novi singl pod nazivom "Unaprijed gotovo".

Pesma koja se zasigurno može svrstati među najlepše balade u Severininoj karijeri, zapravo je singl koji najavljuje njen naredni album, koji će izaći krajem meseca, a na Severinu je ostavila poseban utisak.

Foto: Jelena Balić/Promo

- Ova pesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam sarađivala, ali sam sigurna da je ova pesma tek početak naše saradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić... I na kraju, želim s vama da podelim sreću što je pevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema niko. Ovom pesmom proslavljamo punoletstvo našeg prijateljstva. Uživajte! – izjavila je Severina.

Kako je, na veliko oduševljenje publike, došlo do ove suradnje, otkrio je Petar Grašo.

Foto: Jelena Balić/Promo

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA ESTRADA U SUZAMA: Ovako su se kolege oprostile od Sinana Sakića! (FOTO)

- Severina već godinama spada u kategoriju mojih najbližih prijateljica s kojom me veže puno divnih momenata i uspomena. Ove godine, kako je i ona rekla, naše prijateljstvo slavi 18-tu godinu. Tokom tih godina ljudi su dolazili, odlazili, izmenjivali lica i strane, a eto mi smo i dalje ostali isto čistog srca i osmeha jedno prema drugom, a to nije česta pojava u ovom mutnom bazenu koji neki pametniji od mene zovu - estrada. Biti deo njenog puta i uspeha svih ovih godina neizmerno me raduje i kao muzičara i kao njenog prijatelja. Ideja da se pojavim u jednom delu ove pesme i dodam deo svoje emocije nastala je, kao i sve dobre ideje, u kasniji noćni sat nakon nekoliko čaša malvazije. Srećan sam što je iz toga izašla pesma koja nije sezonska, već ima sve atribute velike pesme koja će trajati godinama, kao što traje i njena pevačica! – rekao je Petar Grašo.

Pink.rs

#Petar Grašo

#Severina Kojić

'