AKTUELNO

Prvi takmičar koji je večeras nastupio u šouu Ja imam talenat izazvao je raspravu u žiriju.

Željko Lancola (18) iz Vranja probio je led u petoj po redu emisiji najgledanijeg šoua za talente svih vrsta. Njegovo prezime iza sebe krije zanimljivu priču, koju je u okviru predstavljanja ispričao.

- Tata je odavno došao ovde da radi i upoznao je moju majku. Ona nije znala italijanski, on nije znao srpski. Nosili su rečnik i bukvalno po tri-četiri sata razgovarali pomoću rečnika. Tako je nastala i ljubav, pa onda i ja - ispričao je ovaj mladić na pre nego što je izašao na scenu, dodajući da je njegov talenat otkrila drugarica iz osnovne škole koja ga je čula kako pevuši dok je slušao muziku na slušalicama.

Foto: YouTube screenshot

On se svirajući gitaru i pevajući predstavio pesmom "We Found Love", koju u originalu izvodi Rijana.

- Jao, sad mi je krivo što sam potrošila svoje zlatno dugme - rekla je Ana Mihajlovski nedugo pošto je Željko počeo da peva.

Ana Nikolić je sve vreme pevala s njim, kao i veliki deo publike, a kada je završio sa nastupom, dobio je gromoglasan aplauz. Pevačicu je odmah zanimalo da li takmičar negde nastupa.

Foto: YouTube screenshot

- Član sam Crvenog krsta, pa imamo razne humanitarne akcije, pa uglavnom u okviru tih akcija nastupam - odgovorio je on, posle čega ga je Ana zamolila da odsvira i otpeva još nešto, a on je zahtev ispunio u treptaju oka.

Publika je sve vreme aplaudirala dok je pevao, a Ana je nakon toga zaključila da bi on "stvarno mogao da bude zvezda".

- Meni je kad god vidim nekog sa gitarom veoma dosadno. Ovo mi nije bilo nimalo dosadno. Ti imaš toliko prijatnu boju glasa i jako lepe ukrase. Svaka čast! - prokomentarisao je Stefan Đurić Rasta.

Foto: YouTube screenshot

Žika Todorović mu je rekao da ima "anđeoski glas" i da "fantastično svira gitaru", pa ga posavetovao da ne nastupa bez nje.

Željko je dobio četiri "da" od svih članova žirija, što znači da ćemo ga gledati i u sledećem krugu, a Rasta mu je tražio i broj telefona da dođe u studio kod njega, na šta se Ana Nikolić pobunila, rekavši da će njoj dati broj, jer ga je ona prva tražila.

Ana Mihajlovski je presudila u korist svoje imenjakinje, odlučivši da njegov broj da pevačici, koja ju je zaista prva pitala za broj.

- Ti nemaš tu lovu, devojko! Ti nemaš tu imperiju! Paraćin se probudi čim se pomenu pare - šalio se Rasta sa Anom, dok je voditeljka nabavljala broj za pevačicu od uplakanog takmičara, dobacivši reperu da se žene podržavaju.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Takmičar

'