AKTUELNO

Zadrugar će biti ponosan na svoje kolege iz grupe ''Kurtoazija''.

Poznata rep grupa ''Kurtoazija'' čiji je član i učesnik najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Nemanja Đerić Đekson ovih dana boravila je na crnogorskom primorju gde su snimili novi spot za pesmu ''Pučina Jadrana''.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je Đekson još uvek u rijalitiju, njegove kolege odlučile su da mu jednim gestom ujedno i prirede iznenađenje, a on se našao u pojedinim kadrovima ovog spota. Naime, dok su snimali spot, Jovan, Petar i Vuk nisu se odvajali od laptopa putem kojeg su sve vreme pratili dešavanja u ''Zadruzi''.

Foto: Printscreen Youtube

- Muziku i aranžman sam radio ja (Jovan, Kurtovitez), spot su radili Persan (Petar) i Vuk Ninković. Od pesme i spota očekujemo da ljudima koji konzumiraju letnji zvuk fino začinimo plejlistu i predstojeće leto 2018. za koje smo spremili još mnogo toga zanimljivog, ali nestrpljivo čekamo kraj ''Zadruge'' da se to ozvaniči Đeksonovim izlaskom tj pobedom. Spot je sniman u Budvi i koliko nam nedostaje Đera u svakodnevnici će se videti i u spotu gde u nekoliko navrata ''pratimo'' Zadrugu i pijemo koktel iz ananasa dok nas kroz ceo spot proganja devojka zanosnih oblina i tirkizno plava boja Jadranske rivijere - rekao je Jovan za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NAKON NAPUŠTANJA ZADRUGE, VIKTORIJA ODLUČILA DA KAŽE ŠTA IMA: Sloba je počeo da kalkuliše kad je shvatio da je Kija VEĆA ZVEZDA OD NJEGA!

U nastavku pogledajte novi spot grupe ''Kurtoazija'' za pesmu ''Pučina Jadrana'':

Autor: Pink.rs

#Nemanja Đerić | Đera Kurtoazija

#Rijaliti Zadruga

'