AKTUELNO

Šta će joj muž reći na ovo?

Popularna pevačica Goca Tržan pored svih poslovnih obaveza ne stiže da odmori. Pinkovim zvezdicama se bliži kraj, situacija je sve napetija, a letnja sezona počinje za sve pevače, pa tako i za nju, i sve je manje slobodnog vremena za vrcavu pevačicu.

Jedan od tih retkih trenutaka odmora podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona na fotografiji leži sa četiri mačke, te nema mesta i za supruga Rašu Novakovića.

Ovako izgledaju retki momenti kada odmorim u popodnevnim časovima, a muž me krišom slika. I da, vama čistuncima što se gadite mačijih dlaka, mačke se linjaju, ali zato mi čistimo dva puta dnevno i nije nam teško jer obožavamo svoje životinje - napisala je Goca na svojoj fotografiji.

Verujemo da se Raša nije naljutio na suprugu, s obzirom na to da se on nalazi iza fotoaparata, ali jedno je sigurno - ako Goca nastavi da uživa sa mačkama, za mladog muzičara neće uopšte biti mesta na njihovom bračnom krevetu.

PROČITAJTE JOŠ: JOGURT, GIROS, PITA I PET SIJALICA: Lazukić priložio račune i TUŽIO Natašu, traži joj 160.000 evra jer joj je tokom braka kupovao OVO! (FOTO)

T. R.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'