AKTUELNO

Zorica Brunclik rešila je da konačno otkrije zbog čega je briznula u plač u emisiji "Pinkove zvezde".

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras u svoj studio doveo aktuelne i interesantne goste - osim Milice Pavlović i Vuka Kostića, gosti emisije "Ami G Show" jesu i Dženan Lončarević, Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik koja je odmah na početku emisije došla u konflikt sa Amidžićem.

Foto: Printscreen Youtube

Njoj se nije svidelo kada je Ognjen nju, Dženana i Kemiša predstavio kao "ljude koji su otvorili emisiju", pa mu je odmah skrenula pažnju da do sada nikada nije najavljena na ovakav način.

Foto: Printscreen Youtube

- Prvi put tokom cele svoje karijere doživela sam da me neko najavi sa "ljudi"... Ali, za sve postoji prvi put. Nalupetao si se, katastrofa - bez dlake na jeziku rekla je članica žirija "Pinkovih zvezda", a onda je Ognjen pokušao da izvadi situaciju.

- Za razliku od Milana Kalinića, ja nemam nikakav konflikt sa tobom - objasnio je on i prešao na goruće teme.

Foto: Printscreen Youtube

Još se ne stišava buka koju je podigla Zoričina reakcija u prethodnoj epizodi "Pinkovih zvezda", kada je Zorica nakon konflikta sa Aleksandrom Radović i Milanom Kalinićem briznula u plač i napustila studio, a pevačica je rešila da sada otkrije zbog čega je zaista zaplakala.

- Plakala sam za sve pare, povredili su me, to nije šala. Mada, možda sam i ja pogrešno shvatila. Ja sam mislila da voditelj ima ulogu da najavi i odjavi, a ne da se raspravlja sa nama i meša nam se u odluke. Nismo mogli da se zaustavimo, pa se ni ja nisam zaustavila u plakanju. Ipak, idemo dalje - objasnila je Zorica, pa je nastavila:

Foto: Printscreen Youtube

- Ja sam najosetljivija. Mnogo sam emotivna i kada me neko povredi, kada je zlonameran tako reagujemo. Sve što ja uradim, meni se zamera, a kada to isto uradi neko drugi, to je OK.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#AMI G SHOW

#Aleksandra Radović

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'