AKTUELNO

Za sada je ovo moja najlepša godina u životu. Sijam. To je zbog Ree i ovo je definitivno najlepša stvar koja može da se dogodi nekome, kazala je novopečena mama za naš portal.

Nikolija Jovanović i njena majka Vesna Zmijanac bile su zajedno na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink, a za poral Pink.rs otkrile su je da je ova godina nezaboravna za njih.

Majka i ćerka došle su slično obučene na ovo snimanje, i tvrde da se nisu dogovarale.

Foto: Pink.rs

- Nije Nikolija umešala prste, ja sam. U principu, danas smo sasvim slučajno u istim crnim mantijama - rekla je Vesna kroz smeh za naš portal.

Nikolija tvrdi da je ova godina do sada bila najlepša godina u njenom životu i da je za to pre svega zalužna njena ćerka Rea.

Foto: Pink.rs

- Za sada je ovo moja najlepša godina u životu. Sijam. To je zbog Ree i ovo je definitivno najlepša stvar koja može da se dogodi nekome i to znaju svi roditelji - tvrdi Nikolija i dodaje:
- Vesna je ove godine postala Nana. Možda će još koji put, ali za sada, ovo je prva najlepša godina.

Foto: Pink.rs

Zanimalo nas je kako se Vesna oseća od kako je postala baka, a pevačica tvrdi da za njena osećanja ne postoje reči.

- Ovo je prvo unuče, i stvarno nemam teksta. Izbanalizovati tu radost, da je objasnim nekom... Niti želim niti hoću. Meni su govorili da je to nešto što ne može da se opiše, a ja im do sada nisam verovala - objasnila je Vesna za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Njih dve nemaju posebne želje za sledeću godinu jer tvrde da su im se u 2016. godini ostvarile sve želje.

- Mnogo lepih stavri se izdešavalo. ostaje mi samo da budem zahvalna i da radim stvari najbolje što mogu i da čuvam sve ovo što imam - rekla je Nikolija, a Vesna se složila sa svojom ćerkom.

Foto: Pink.rs

Autor: B. Radonić

#Nikolija Jovanović

#Vesna Zmijanac

'