AKTUELNO

Ni oni ne opravdavaju baš svaki njegov postupak.

Prethodne noći su u studiju televizije Pink gostovali brat i sestra Slobodana Radanovića. Oni su otvoreno priznali da podržavaju pevačevu vezu sa Lunom Đogani ali i nagovestili šta zameraju svom bratu.

Foto: TvPink Printscreen

Luna oseća strah da će se on vratiti Kristini. On oseća krivicu ali i ne može pet godina tek tako da izbriše, oseća sažaljenje, čovek je od krvi i mesa. To je ljudski sa njegove strane. On će uvek staviti sve isred sebe - rekla je Slobina sestra.

Sa njima je, u studiju, gostovala i Dragica Radosavljević Cakana koja je, pak, stala na stranu Slobine supruge, Kristine Kije Kokcar.

Foto: TvPink Printscreen

Luna uvek vrti istu priču. Ona stvarno njega guši, ja ne znam što je vama glupo da to priznate. Ne može ona da se takmiči sa ženom sa kojom je bio pet godina - rekla je Cakana.

Nakon ove pevačicine konstatacije, Slobini brat i sestra su se složili da Đoganijeva u nekim trenucima opterećuje Radanovića. Oni su objasnili i šta zameraju svom bratu ali i naglasili da će podržati njegov izbor pa makar to bilo i pomirenje sa Kijom.

Foto: TvPink Printscreen

U poslednje vreme da, guši ga. Jako mu zameramo što ne ustane i što se ne izjasni. To je njegov život i treba da se izjasni. Ako voli Lunu, neka ustane i kaže, ili ako voli Kiju isto tako treba da kaže svima, niko nema prava da mu se meša u život - rekla je Slobina sestra Mirjana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CAKANA OSULA PALJBU PO LUNI: Ona će se desiti još mnogo kome! Pod kojim staklenim zvonom je ona živela? (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Cakana Radosavljević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'