AKTUELNO

Pevačica je za Pink.rs otvoreno pričala o ljubavi, poslu, ali i Novogodišnjim željama.

Jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a od skoro i voditeljku, Miju Borisavljević, zatekli smo snimanju Novogodišnjeg programa Televizije Pink.

Izgledala je odlično kao i uvek, a nas je na samom početku zanimalo po čemu će pamtiti godinu na izmaku.

Kad mi neko postavi to pitanje, moram prvo dobro da mućnem glavom, jer se ne sećam ni šta je bilo prethodnog vikenda. Svaka godina prolazi brže od prethodne, mnogo su veliki zahtevi, mnogo se radi i automatski mi je kraći dan, a samim tim i godina. Ono što mogu da istaknem su putovanja, jer mi to predstavlja radost i uživanje - rekla je Mia za Pink.rs i dodala:
Ova godina bila je turbulentna, što znači da je bilo i lepih i ružnih stvari, kojih ne želim da se prisećam. Ali bilo je više lepih. Evo na primer, sestra mi je ponovo u drugom stanju i postaću tetka, imala sam dosta nastupa, pesama. Eto dogodio mi se i ovaj izlet u voditeljske vode.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da sve zanima njen ljubavni život, pitanje zbog čega se u javnosti nije pojavljivala sa jačom polovinom, Mia je zagonetno odgovorila.

Videli ste vi mene sa jačom polovinom, samo niste znali da se o tome radi. Viđali ste vi mene sa njim i pre 2015. godine - rekla je Mia.

S obzirom na to da je očigledno srećna u ljubavi, pitali smo atraktivnu pevačicu da li bi sledeće godine moglo da se dogodi da stane na ludi kamen.

Ne znam... Nisam sigurna, stvarno - zbunjeno je odgovorila Mia.

Foto: Pink.rs

Kako nam je rekla, kao mala nikada nije maštala o venčanju, ali nam je otkrila kako sada zamišlja svadbu.

Volela bih da se prvo ceremonija dogodi na nekom pustom ostrvu, ali tu ne bi moglo da prisustvuje mnogo ljudi, koji su zaslužili da budu uz mene na taj dan. Zbog toga bih napravila i tradicionalnu svadbu, gde bih okupila sve koji su mi bitni - rekla je zgodna pevačica.

Foto: Pink.rs

Kako se bliže Novogodišnji i božićni praznici, Borisavljevićeva je otkrila da li postoji nešto što je žarko želela kao mala, a da joj se nije ispunilo.

Sigurno da jesam, ali se sada ne sećam, ko zna šta sam tad tražila. Postoje stvari koje mi se nisu ostvarile i koje tek treba da se ostvare. Pa zamisli šta bi se dogodilo da nemam neostvarenih želja - rekla je Mia.

Foto: Pink.rs

Sebi u sledećoj godini želi da je staloženija, zbog čega smo je pitali šta je to izbaci iz takta i zbog čega najčešće reaguje burno.

Ja sam previše tačna i zbog toga ne mogu da razumem kada neko ne poštuje moje vreme. Iznerviraju me i neki neosnovani stavovi, ali i ljubomora - rekla je Mija i dodala da je ne brine ljubomora samo na estradi, već i u svakodnevnom životu, među običnim ljudima.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Mia Borisavljević

#Pinkove zvezde

#pevačica

#voditeljka

'