AKTUELNO

Da je TV Pink zaista lider u regionu, dokaz je i lista najpretraživanijih pojmova u Srbiji na Guglu.

Kada je u januaru Gugl objavio godišnji izveštaj najpretraživanijih pojmova u 2017. godini, najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga" našao se na visokom trećem mestu za samo četiri meseca prikazivanja. TV Pink je već drugu nedelju zaredom najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Kako u tradicionalnim medijima, tako i na portalima i u Gugl pretrazi, građani naše zemlje najviše su pretraživali pojmove "Pink.rs zadruga", "Zadruga", portal Pink.rs, što je samo pokazatelj koliko ih je zanimalo sve što se dešava u impresivnom gradu nadomak Beograda, kroz koji je prošlo više od 60 poznatih ličnosti.

Foto: Pink.rs

Na listi tema za pretragu sa porastom popularnosti na prvom mestu našla se "Zadruga", dok je na petom mestu TV Pink.

Što se tiče pojmova koji su se najčešće pretraživali na Guglu, portal Pink.rs i kategorija "Zadruga", kao i pojmovi u vezi sa ovim rijalitijem, zauzimaju četiri od pet vodećih pozicija.

Zapažen je nezapamćen rast pretrage ovih pojmova što je neverovatan uspeh, ako se uzme u obzir da se rijaliti "Zadruga" prikazuje već osam meseci.

Foto: Pink.rs

Do kraja rijalitija "Zadruga" ostalo je nešto manje od mesec dana, a mi vas pozivamo da i dalje ostanete verni televiziji Pink i portalu Pink.rs, koji vam iz minuta u minut donosi najnovije vesti. Hvala na poverenju.

Autor: N. Vujčić/ M. Đ.

#Google

#Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'