AKTUELNO

Ne ide sve po planu!

Mlada pevačica Aleksandra Prijović, koja je za jako kratko vreme skrenula veliku pažnju na sebe svojim hitovima, uskoro će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno "da" svom vereniku Filipu Živojinoviću.

Foto: Instagram

Ovaj par svoju proslavu zakazao je za 21. jun, međutim ne teče sve po planu, kako su želeli. Naime, Aleksandrin deda Bora Mihajlović trenutno prolazi težak životni period. Aleksandru je sačekala informacija da zbog zdravstvenog stanja, njen deda, neće biti prisutan na slavlju koje će uskoro organizovati.

Foto: TvPink Printscreen

Dedi pevačice dijagnostikovana je demencija, zbog čega je smešten u dom za stara lica, u koji su ga odvele upravo Aleksandra i njena majka Borka. Stručno osoblje brine se o Prijovićkinom dedi u domu koji se nalazi u blizini Belog Manastira.

Foto: TvPink Printscreen

Celoj porodici teško pada to što deda neće moći da prisustvuje svadbi jer nije u stanju da napušta dom, a i lekari to ne bi dozvolili. Aleksandra danima plače zbog toga - izjavio je rođak pevačice.

Aleksandra Prijović veoma je vezana za svog dedu, pa ne čudi što joj je ovako teško pala informacija da njen deda neće moći da bude prisutan u jednom od najvažnijih dana u njenom životu.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'