AKTUELNO

Učesnica šou programa "Izvedi me", jedna je od dama koja je privukla dosta pažnje javnosti zbog toga što nema dlake na jeziku, u večerašnjoj emisiji će doživeti veliko iznenađenje

Najpopularniji šou za upoznavanje parova "Izvedi me" zahuktava se na Televiziji Pink, najgledanijem emiteru u regionu. Nekoliko takmičarki već je napustilo ovaj šou, a u svakoj emisiji 30 devojaka se svakog ponedeljka bori za tri momka. Međutim, jedna od takmičarki, već je privukla veliku pažnju svojom pojavom i reakacijama. Sanja Rajković, učesnica je koju karakteriše britak jezik i snažan karakter, a njene reakcije su ostavile jak utisak. Ipak, da li će u večerašnjoj emisiji sve ovo pasti u vodu kada se u studiju bude pojavio njen bivši dečko, saznaćemo od 21 čas kada počne šou "Izvedi me".

Kako bi sebe opisala nekome ko te uopšte ne poznaje?

Verujem u život stvaranja umetnosti, lepih reči , ljudi i spontanih situacija. Neko sam ko donosi energiju I optimizam. Ako me pitate žargonski, ludnica na sve strane - kroz smeh nam je rekla Sanja.

Foto: Nikola Pazarski Design Andrea Jovanovska

Kako ti se do sad čine momci iz ovog šou programa i da li ti je neki zapao za oko?

Momci su okej. Hrabri su. Nije lako jednom momku stati ispred 30 žena i slušati uglavnom negativne komentare o sebi. Opasno im je samopouzdanje ugroženo. Da mi se neki momak svideo ne bi mi crveni taster bio izlizan - rekla je Sanja i time nagovestila da se još nije pojavio momak koji je njoj privukao pažnju.

U nekoliko navrata smo imali prilike da vidimo da Sanja nema dlake na jeziku pa nas je zanimalo da li ju je neki bivši dečko svojim postupkom izbacio iz takta i zbog čega.

- Naravno da se dešavalo to. Imam svoje standarde i ne volim kada se momak pretvara da ih ispunjava. Iz takta me uvek izbacuje partnerova inertnost, o koju počinjem da se saplićem - otkrila je ova temperamentna učesnica šou programa "Izvedi me".

Foto: Pegi Sju

Šta mora da poseduje dečko da bi tebe osvojio?

Formula je jednostavna. Svi imamo mane, potrebno je samo da mi njegove mane ne smetaju - iskrena je bila Sanja.

Da li bi pritisla crveni taster za Andriju Miloševića?

- Ko bi smeo da pritisne crveni taster za Andriju?

Foto: Printscreen Youtube

U večerašnjoj emisiji "Izvedi me" učestvuje i Sanjin bivši partner, a nas je zanimalo koliko je dugo bila u vezi sa njim i šta bi rekla devojkama o njemu.

Veza je zvanično trajala četiri meseca, međutim ona se završila pre nego što je i počela. Devojkama bih rekla da biste sa njim izdržale morate imati konjske živce i što deblji, konjski vrat. Ko razume shvatiće.

Ne propustite večerašnju emisiju "Izvedi me" koja je na programu Televizije Pink večeras od 21:15 h.

J. Vučić

#Intervju

#Izvedi me

#Sanja Rajković

#emisija

'