AKTUELNO

Još se ne zna da li će morati na operaciju.

Aki Rahimovski (62) imao je početkom aprila lakši moždani udar. Bend je tada otkazao sve koncerte do daljnjeg, a Aki nakon oporavka u banji još ide na ispitivanja, nakon kojih će se znati hoće li morati na operaciju.

- Tata je još na lečenju i odmara se. Neće biti spreman za nastupe još neko vreme, a svi se nadamo da će se uskoro oporaviti i početi da nastupa - rekao je sin Kristijan Rahimovski (36).

Pevača koji će nastupati sa Parnim valjkom nije hteo da otkrije ni umetnički direktor radija Antene Nikša Bratoš, na čijem će 10. rođenadnu bend svirati.

Foto: Printscreen Youtube

Za desetu godišnjicu izabrali su deset najizvođenijih bendova i pevača (Psihomodo pop, Massimo, Điboni...), a ta je lista neizostavna bez Parnog valjka.

- Oni će sigurno nastupiti, a koliko znam, Aki ide na još neka ispitivanja i ne bi bilo korektno od nas tražiti da izađe na pozornicu dok se potpuno ne oporavi. Osim toga, otkazali su nekoliko sledećih koncerata, pa je teško očekivati da će odraditi ovu svirku. Ko će ga zameniti još ne mogu da kažem, ali publika će sigurno biti zadovoljna, u to sam uveren. Zamena će biti dostojna i niko neće biti razočaran - uveren je Bratoš.

Foto: Pink.rs

Aki je početkom aprila imao zdravstvenih problema, ali nije odmah otišao kod lekara.

Nakon nekoliko dana ipak je otišao na pregled, kada su mu ustanovili da je imao lakši moždani udar. Na sreću, bez težih posledica.

- Dobro sam, ne brinite, nije tako strašno - rekao je tada Rahimovski.

Foto: Printscreen Youtube

Bend je odmah stao uz svog pevača, otkazali su nekoliko koncerata, a Aki je počeo s oporavkom. U krugu porodice je odmarao, a prema preporuci lekara počeo je da pazi i na ishranu, prebacio se na mediteransku, izbacio je crnu kafu i cigarete, i treba da se kloni stresa. Nekoliko dana bio je i u banji, a u sredu i četvrtak opet je bio na ispitivanjima kako bi video hoće li morati na lakšu operaciju, što će odlučiti nakon što dobije rezultate.

Pink.rs

#Aki Rahimovski

'