AKTUELNO

On više nije pevač, već umetnik!

Poslednji nastup u večerašnjem izdanju Pinkovih zvezdica imao je Dražen Baković, koji se predstavio pesmom Danijela Alibabića "Pjesma za Kseniju". Ovo je pesma koju je ovaj crnogorski pevač posvetio svojoj koleginici i dragoj prijateljici Kseniji Pajčin, a pratio ga je hor "D-mol" iz Podgorice.

Foto: TvPink Printscreen

Ova emotivna pesma pogodila je sve u studju, pa je čak i Sergej Ćetković pustio suzu, a ni ostali članovi žirija nisu mogli da se suzdrže. On je na kraju dobio ovacije od žirija, ali i publike, koja je sve vreme bila na nogama.

Što nam napravi ovo, Dražene? Vezao sam toliko čvorova u sebi, ali ipak na kraju moje junačko srce nije izdržalo, morao sam jednu suzu da kanem. Svi vi na sceni, svako od vas je bio toliko snažan i jak da ja nisam mogao da ostanem ravnodušan. Svaka vam čast! - rekao je Sergej.

Foto: Pink Media Group

Ovo je pobednički nastup! - rekla je Goca i dodala - Ja sam ovako pogledala u Sergeja, stoje tužne obrve i oči crvene, ja ću da se šlogiram, sa mnom danas nešto nije u redu. Mnogo si ozbiljan pevač. Fantastičan pevač, energija, način na koji prenosiš emociju. Hor je bio u redu, ali ništa to ne bi bilo bez tebe. To je veličina jednog umetnika. Ti nisi više pevač, ti si ozbiljan umetnik postao - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Samo u Pinkovim zvezdicama imate mogućnost da vidite ovakve nastupe i nigde više na televiziji - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je sve iznenadio Komnen Vuković, koji je učestvovao ranije u Pinkovim zvezdicama, a svi su bili oduševljeni što ga vide.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Draženov nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'