AKTUELNO

Ne propustite još jednu sjajnu epizodu vikend-serije Radoša Bajića.

Devetnaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Benzin i pucval", očekuje gledaoce TV Pink u nedelju, 6. maja u 21 čas.

Pored stalne glumačke postave, i Ljiljane Stjepanović i Marka Gvera u ulogama baka Savke i inspektora Čukića, upoznaćete se sa novim zanimljivim likom koji oslikava vreme u kom živimo. U 19. epizodi vikend-serije "Šifra Despot" videćete briljantnog srpskog glumca Predraga Ejdusa u ulozi penzionera Siniše.

U prethodnoj epizodi, Despot je konačno zaprosio Milenu i ona je rekla da, a sada je vreme da se odredi datum venčanja.

Foto: RTV Pink

On odlazi u opštinu, ali umesto kod matičara završava ispred kancelarije referenta za prinudnu naplatu poreza, inspektora Čukića.

Foto: RTV Pink

Tu upoznaje penzionera Sinišu (Predrag Ejdus) i saznaje njegovu neobičnu priču. Zbog problema sa porezom na grobna mesta koja je nasledio, gospodin Siniša preti javnim samospaljivanjem ispred zgrade opštine. Posle neuspelih pokušaja da ga odgovori od ovog sumanutog nauma, Despot odustaje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Po povratku kući, kasnije tog dana, u vestima saznaje za neobičan događaj koji se odigrao upravo ispred zgrade te opštine.

Ne propustite sjajnog Predraga Ejdusa u 19. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Benzin i pucval", u nedelju 6. maja u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ljiljana Stjepanović

#Predrag Ejdus

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'