AKTUELNO

Nakon što je sa suprugom strpljivo pozirao pred brojnim fotoreporterima, Novak se srdačno pozdravio sa našom glumačkom zvezdom.

Večeras se u ''Kombank dvorani'' održava premijera filma “Iznad granica realnosti” u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. Pravu pometnju svojim pojavljivanjem izazvao je naš najbolji teniser Novak Đoković koji je na premijeru filma došao ruku pod ruku sa suprugom Jelenom.

Foto: Pink.rs

Nakon što je sa suprugom strpljivo pozirao pred brojnim fotoreporterima, Novak se srdačno pozdravio sa našom glumačkom zvezdom, a nije im bilo teško ni da se zajedno fotografišu pred brojnim predstavnicima medijima.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PINKOVE ZVEZDICE PRVI PUT U HRVATSKOJ: Bojana, Sergej i David ODUŠEVILI publiku u Vukovaru!

Inače, Miloš Biković najavio je i da će projekat o naučniku Nikoli Tesli, na kome radi njegova producentska kuća predstaviti 11. maja na Filmskom festivalu u Kanu.

Foto: Pink.rs

Inače, radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Miloš Biković

#Novak Đoković

'