AKTUELNO

Niko od troje kandidata u jedanaestoj grupi nije uspeo da se direktno plasira u treći krug.

U poslednjoj, jedanaestoj po redu baražnoj grupi, Andrijana Vulićević predstavila se pesmom Karoline Gočeve "Više se ne vraćaš", Pavle Božović je odabrao pesmu "Tropiko benda" "Za dlaku", dok je Marina Tot Kiraj, koja je na glavi imala helijumske balone, podigla pojedine članove žirija na noge otpevavši "Happy" Farela Vilijamsa.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Po meni, ti baloni su ti osigurali da poletiš u treći krug, jer si na sceni bila super. Pevanje nije bilo toliko precizno, ali je bilo šarmantno i podigla si publiku na noge - izjavio je Sergej Ćetković, nakon što je Goca Tržan iznela niz zamerki na račun interpretacija kandidata, ali i udelila korisne savete.

Foto: Printscreen

I Jelena Tomašević dala je svoj sud.

Andrijana je bila nesigurna i tako je i zračila, šteta. Zna da peva, lepa je ko lutka. Pavle treba malo da se smiri - leteo je po bini, a sa njim i pesma. Martina je odlično otpevala pesmu i ja sam za to da ideš dalje - objasnila je Jelena, dok je Leontina Vukomanović otkrila zbog čega smatra da je prva kandidatkinja nesigurna.

Foto: Printscreen

Odlično pevaš, ali si jako odgovorno biće. Ja u tebi vidim veliku odgovornost i zbog toga si stegnuta na sceni. U svemu si božanstvena, probaj da se opuštaš još više - posavetovala ju je Leontina.

Foto: Printscreen

Žiri je odlučio da sve tri kandidatkinje konačnu odluku, ipak, sačekaju još samo malo.

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

'