AKTUELNO

Glupo joj da priđe Kristini!

Dok su njihovi cimeri bili na sastanku i govorili o kupovini i budžetu, Luna Đogani i Slobodan Radanović razgovarali su u sobi za izolaciju. Luna je u jednom momentu izjavila kako joj cimeri sve vreme prilaze i pričaju razne teorije o njenom odnosu sa Slobom.

Foto: RTV Pink

Oni su se dotakli i smrti oca Kristine Kockar. Luna je od svog dečka želela da čuje što više detalja koji su se odnosili na ovu situaciju. Podsetimo, Đoganijeva još nije izjavila saučešće Kristini Kockar zbog smrtnog slučaja u porodici.

Meni je bilo krivo što si ti u toj priči počeo da pričaš o mojoj i tvojoj vezi. Kakve to veze ima sa tim što se desilo juče? Znam, tebi je najgore i sve što si juče rekao si u pravu. To što sam ja juče rekla je odvratno. Mene bi mama išamarala zbog toga, veruj mi - govorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

A da nisam otišao da pričam sa njom, opet bih ispao loš čovek - rekao je Radanović.
Ja sam juče spavala. Posle nisam ni skontala. Juče nisam ni htela - rekla je Luna, koja Kiji nije izrazila saučešće, a onda je Đoganijeva dodala: Ne daj Bože nikome ono što se njoj desilo! Kada je sahrana, u četvrtak? Šta se desilo čoveku? - raspitivala se Luna.

Foto: RTV Pink

Da, u četvrtak! Srce, četiri infarkta, tri baj-pasa, rak debelog creva, operacije neke. Taj dan kada je on umro ona ga spominjala - pričao je Sloba.

Luna je u nastavku svom momku rekla kako joj je Kija pričala da se plaši da se nešto loše ne desi njenom ocu, a kako je sve izgledalo i šta se dešavalo u nastavku pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'