AKTUELNO

Bili zajedno u pabu, dok je Luna spavala.

Noćas su u pab-u, Kristina Kockar i Slobodan Radanović provodili vreme sa ostalim svojim cimerima, dok je Luna Đogani ležala u krevetu. Kako ne bi propustila ovu situaciju i videla šta radi njen dečko, Miljana Kulić je insistirala od Lune da ustane i ode do paba. Luna je to i učinila, ali joj ništa nije bilo jasno.

Foto: RTV Pink

Probudili su me, rekli su mi samo da dođem ovde da vidim nešto. Ne razumem. Šta treba da vidim, ne razumem! - rekla je Luna.

Ona je tražila od Miljane Kulić da čuje šta je tačno želela da joj pokaze, a zatim im se pridružio Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ti treniraš i gledaš u Kiju, Milan masira Anu, a Đekson sedi pored Andrijane - govorila je Miljana Slobi ove reči pred Lunom.

Luna se zatim vratila u svoj krevet, odakle je uspela da je podigne Miljana Kulić, a zatim je Sloba došao kako bi razgovarao sa Đoganijevom. Blogerka je iskoristila taj trenutak i kako bi svom dečku prebacila što se druži sa svojom suprugom.

Foto: RTV Pink

Gleda on nju tužnim očima, svi su tamo osim tebe. To mi je rekla - pričala je Luna Slobi šta joj je govorila Miljana Kulić u trenutku kada je želela da je probudi.
E, kako ljudi s*ru! K*nja mi se od vaših priča! Ne mogu da se nerviram - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pre nekoliko dana Kristina Kockar priznala je da i dalje voli svog supruga. Takođe Sloba i Kija sinoć su gledali jedno u drugo, dok je trajala projekcija filma "Kako izgubiti dečka za deset dana". Ovi situaciju od sinoć, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'