AKTUELNO

On tvrdi da nije bio nasilan prema pevačici.

Luka Lazukić, protiv kojeg je podneta krivična zbog premlaćivanja svoje supruge Nataše Bekvalac, ispričao je svoju verziju priče.

On je sve vreme tvrdio da nije fizički nasrnuo na svoju suprugu i da ona nije imala supruge kad je on tog jutra izašao iz stana i uputio se na salaš, "poljubivši svoje dete i suprugu pre odlaska".

Foto: TvPink Printscreen

- Ja svoju ženu nisam tukao. Ja svoju ženu nisma pretukao. Ja svoju ženu nisam razvlačio po kući, niti je udarao u ranu od carskog reza. Što se se tiče ruke u podlivima ili na nogama, ona je išla na masaže za celulit i tako dalje. Znam da se žalila uvek da je boli - izjavio je on i dodao:

- Te povrede nisu bile. Sve će sud utvrditi. Ja sam šokiran.

Nakon toga optužio je Natašu da je sve to njena nameštaljka i da je celu priču izmislila.

Foto: E-stock

- Ova hajka i ova njena obmana, što je radila i što će raditi. Ja treba da platim ceh za to, da bih zaštitio svoju decu i da bih zaštitio Natašu samu od sebe. Žena je na sve spremna - rekao je Lazukić za Blic.

On je tvrdio i da prevara za koju ga optužuje nije postojala i da je i to deo njene izmišljene priče.

- Ona je krenula fizički mene da napada za lažne optužbe o nekoj preljubi. Nataša ima moju šifru telefona, a neko ko daje šifru telefona ne radi te stvari - bilo je njegovo obrazloženje.

Foto: TvPink Printscreen

U toku razgovora Luka je rekao da on ima povredu jer je, kako tvrdi, "ona njega napala i udarala", ali nije želeo da je pokaže pod izgovorom da je tu "povredu video onaj ko treba".

- Sve je to zbog novca i koristoljublja. Naši problemi su krenuli onog momenta kada se naš produženi medeni mesec završio, kada sam seo sa njom i rekao joj da moramo malo da stanemo na loptu i da malo sa racionalnije strane gledamo na život i životne obaveze - tada su krenuli naši problemi - rekao je on.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'