AKTUELNO

On sada sumnja u osećanja koja Vrbaški gaji prema njemu i nije siguran da će mu biti verna do kraja rijalitija.

Tomislav Panić ove nedelje bio jedan od nominovanih za izbacivanje iz Bele kuće, a njega je u duelu sa neznatnom razlikom u glasovima pobedila Luna Đogani. Za portal Pink.rs Toma je sumirao utiske iz rijalitija "Zadruga".

Bivši zadrugar ističe da su njegovi najbliži zadovoljni njegovim učešćem u rijalitiju, ali i da je sam sebe iznenadio nekim postupcima.

Foto: Pink.rs

Moji su vrlo zadovoljni. Baš smo sinoć komentarisali i gledali Jutjub kanale i komentari su svi dobri. A što se tiče glasova, svi u Zadruzi su se šokirali koliko posto sam dobio. Da budem iskren, Luni sam još u izolaciji rekao da igra igru, da ja neću. Onu igricu je svako mogao da odigra, da se ne lažemo. Ali ja sam želeo da izađem sa stilom, da budem džentlmen i da Luna ostane sa Slobom, jer možda oni mogu još štošta mogu da kažu jedno drugom i vide šta će biti. Mislim da je bilo vreme da idem kući - rekao je Toma i dodao da je iznenađen reakcijom okoline:
Ja sam navikao da me ljudi pljuju i prosto me čudi da nisam dobio nijedan negativan komentar. Očekivao sam da će me moji prijatelji unakaziti, ali za divno čudo, ništa.

Foto: Pink.rs

Ubrzo po ulasku u Belu kuću, Toma je otpočeo vezu sa Minom Vrbaški u toku koje je, kako je sam istakao, spoznao i neku drugu stranu svoje ličnosti. On je upravo Minu postavio za ovonedeljnog Vođu i to je bio prvi test na koji ju je stavio.

Sa ocem još nisam razgovarao, a moja majka je rekla da sam veoma jak što ne čitam stare novine, šta je Mina radila i da je ponosna na mene što sam preuzeo ulogu da ja Mini pomognem da se vrati negde, da pođe nekim dobrim putem. Potajno nešto, mislim, da je to sve deo njene uloge. Ovo što sam je postavio za vođu, to je veliki test za nju. Nadam se da će ga proći. Ali mislim da je mlada i da neće izdržati do kraja - istakao je Toma i dodao da je primetio ga je rijaliti promenio:
Ovo je bio prvi put da sam ja slobodan u vezi, pogotovo javno. Spoznao sam tu neku svoju stranu, emotivnu. Napolju sam žustriji kad popijem, kad mi neko dira porodicu, bez obzira da li je to Miki ili nije, da li je čovek od pet metara ili metar šezdeset, to nema blage veze, ja nemam predrasude. Napolju sam zbog snosio posledice... Mislim da sam upoznao sebe da mogu to da kontrolišem. Na kraju krajeva, ja sam ušao da sebe testiram. Da sam nešto uradio, svakako bih snosio posledice. Baš sam se jednom prilikom iskontrolisao da sam posle seo i razmišljao da li je moguće. I što se tiče strpljenja, nikada ga nisam imao toliko. Ranije nisam podnosio svađe sa devojkama, samo sam odlazio kad započnu svađe. Ali sam želeo nju da upoznam. Ipak, mislim da ona još nije pokazala svoje pravo lice.

Foto: RTV Pink

Ovah bivši zadrugar smatra da su mnogi u rijalitiju vrlo promišljeni i da sve rade zarad popularnosti i ostanka u šou programu.

Najdvoličniji su mi čovek meni nepoznat (Nemanja Đerić Đekson), Andrijana i Mina - rekao je Panić.

Tomislav je za naš portal otkrio i da se čuo sa Ivanom Vrbaški, koja je za njegovu i Mininu vezu imala samo reči podrške i hvale.

Čuli smo se Ivana i ja. Pitao sam je šta ona misli o Mini i meni i ona mi je rekla "Ja je nikada nisam videla ovaku zaljubljenu. Jeste ona sa meni nepoznatim (Đekson) pravila haos i to šta je radila, ali nikada na njenom licu nisam videla ovo što ima od kad je sa tobom.". Međutim, ja sam pogledao neke snimke starem, i te kako je ona imala osmeh dok je bila sa njim. Zato sam i rekao da su oni među tri najdvoličnije osobe (Andrijana, Mina i Đekson). Bilo bi zanimljivo da se vratim, iako ja ne bih voleo, ali bilo bi zanimljivo i stižu mi poruke da će da glasaju da se vratim. Mislim da bi bio tajac kad bih se vratio jer mislim da je Mina pripremila igru već. To ja mislim, a da li je to tako, hajde da vidimo. Mislio sam da će omiljeni biti Đekson, ali hajde da vidimo. Mina je dete, a deca vole da se igraju. Tako da će vreme pokazati ko je u pravu. Ivana, Minina mama, mi je rekla da ona mene voli i da magare nikom ne bi dala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja ne znam šta meni "Zadruga" može da donese, ja nisam pevač, starleta, a od posla sa Srbijom sam odustala odavno. Donelo mi je da sam sebe sam upoznao na neki novi način. Donelo mi je tu neku popularnost koja je trenutna. Nisam ušao u rijaliti da bih nešto dobio. Donelo mi je iskustvo i to mi je najvažnije - rekao je Tomislav Panić za kraj razgovora.

Autor: J. V.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'