AKTUELNO

Zbog toga što se mesecima spekuliše o tome da je pevačica teško bolesna, ona će uživo u studiju Televizije Pink govoriti o tome i mnogim drugim temama.

I ove nedelje u "Premijera vikend specijalu" očekuju vas aktuelne teme iz života poznatih. Ekipa emisije "Premijera" pobrinuće se za to da vas i ove nedelje uputi u sve novitete kada su poznati sa domaće javne scene u pitanju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović u svom studiju ugostiće pevačicu Radmilu Manojlović i sa njom će razgovarati o svim novostima. Kako se mesecima u domaćim medijima piše da je Rada bolesna, ona će otkriti sve o svom zdravstvenom stanju i još mnogo toga.

Foto: YouTube screenshot

Pevačica koja se povukla iz medija neko vreme, Milena Ćeranić je spremna za nove radne pobede. Prvi put u medijima posle duže vremena, Milena Ćeranić biće upravo u "Premijera vikend specijalu". Šta sve imaju da kažu Rada Manojlović i Milena Ćeranić pogledajte u sutrašnjem izdanju najpopularnije emisije o poznatima, a u dobro poznatom terminu na Pinku moći ćete da vidite i ostale priče o poznatima, da li bogati plaču, koje su to svađe koje su uzdrmale Srbiju poslednjih godina i još mnogo toga.

Ne propustite najnoviju epizodu emisije "Premijera vikend specijal" koja je na programu Televizije Pink u nedelju od 14 časova.

J. V.

#Premijera

#Radmila Rada Manojlović

#emisija

'