AKTUELNO

Prve turbulencije između njih se već osećaju.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson započeli su svoju vezu pre nekoliko dana ali su se već prethodne noći po prvi put ozbiljno posvađali. Pinkova zvezda je zbog ove situacije završila u suzama a njen dečko nije uspeo da je smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa je nastala zbog ljubljenja ispod pokrivača. Naime, Andrijana nije želela da ovo njihovo razmenjivanje nežnosti deluje kao se*s pa je repera oterala od sebe što joj je on jako zamerio.

Ipak, ubrzo se pokajala zbog izrečenog pa su njih dvoje porazgovarali pored jezera.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Dragica RAZGOVARALA SA SVOJOM PORODICOM, pa ZAJECALA, a najbitnije joj je bilo što je ČULA OVO! (VIDEO)

Ja nisam tako lep kao ti, nisam tako savršen kao ti, nisam tako zgodan kao ti. Ja sam se izložio do kraja na tebe. Voleo bih da vratim vreme unazad i da se ne smuvam ni sa jednom od njih, da se smuvam samo sa tobom. Plašim se da ne prestaneš da me ljubiš, da ne prestaneš da me maziš - govorio je Đekson pokušavajući da oraspoloži Radonjićevu.

Ipak, njoj nije bilo lakše te je otišla u ekonomski deo dvorišta i zaplakala. Reper je odmah došao za njom da je uteši i razjasni situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ti je to (se*s) toliko bitno. Ti si ovde sedam meseci radio sve i svašta, i bilo ti je samo to bitno. Meni to nije bitno, ja mogu da iskuliram i da izdržim. Ti ne znaš koliko se ja kontrolišem, baš iz razloga da ne ispadne haos. Ako ti ne možeš da izdržiš ovo, nemoj na silu da radiš. Bolje da ništa ne bude između nas nego da radiš na silu neke stvari. Što se mene tiče možeš da radiš i to - pričala je Andrijana kroz suze.

Kako je izgledao kompletan razgovor između ovog para, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'