AKTUELNO

Ona u novogodišnjoj noći nastupa i nada se da će on doći i doneti joj prsten.

Pevačica Marina Visković nastupuće u jednom beogradskom klubu za doček Nove godine, a još nije sigurna i da li će joj se momak pridružiti te večeri.

- Verovatno će biti tamo. On je nezgodan za planiranje. Kod njega je sve u poslednjem trenutku. Ukoliko on ne dođe, tu je moj bend da mi prvi čestita Novu godinu, kao i svake godine. Volela bih da dođe i on. Ne bih se bunila da me zaprosi pred svima - rekla je Marina za "Blic".

Ona za 31. decembar sprema poseban repertoar.

Foto: Andrej Nihil

- Ja sam svoje ime napravila pevajući po beogradskim klubovima i splavovima i vrlo mi je poznata beogradska publika. Znam kako da im pristupim i učinim da se provedu maksimalno. Pripremam spektakl u muzičkom smislu. Ovaj klub će mi omogućiti da pevam pesme koje najviše volim, od pop i rok numera do stranog repertoara. Zvala sam dragog kolegu Nenada Ćeranića da mi se pridruži na bini - otkriva nam pevačica, koja osvaja publiku i stasom i glasom.

Iako je već izgradila svoje ime pevajući, ona želi da i dalje radi na sebi.

- Idem i na časove pevanja. Volim da odem kod moje drugarice sa kojom sam išla na hor da usavršavam pevanje. Ona svira na klaviru, a ja pevam. Glas je kao telo, mora da se trenira i mora da se radi na njemu. Profesionalac sam, a to znači da moram uvek da radim na sebi. U poslednje vreme volim da pevam pesme Marije Šerifović. Inače me hvale kolege i saradnici da mi dobro leže te teške pesme - kaže Viskovićeva srećna što će Novu godinu dočekati u rodnom gradu.

Autor: V. T.

#Marina Visković

#Udaja

#pevačica

'