AKTUELNO

Malo je falilo da petnaestogodišnja Beograđanka osvoji sve glasove žirija, ali je, ipak, Jelena Tomašević odlučila da ne da svoj glas, iako ju je kasnije nagradila brojnim komplimentima.

Talentovana Adriana Salahović iz Beograda otpevala je pesmu Džesi Džej "Masterpiece" i odmah podigla Gocu Tržan, koja je bila oduševljena njenim izgledom, ponašanjem na sceni, kao i pevanjem.

Foto: Printscreen

Iako je imala brilijantne momente u svojoj interpretaciji, Adriana je imala i nekoliko grešaka zbog kojih nije dobila poslednji glas koji bi je direktno poslao u četvrti krug "Pinkovih zvezdica". Svoj glas nije dala Jelena Tomašević, a prve impresije sa petnaestogodišnjom devojčicom podelila je Leontina Vukomanović.

Foto: Printscreen

Neverovatan nesklad tvog ogromnog glasa, fantastičnog zvuka... Postojali su krajnje amaterski momenti, a pre toga kao da si MTV zvezda. Ne znam u čemu je fazon, obrati pažnju baš na najlakšim delovima - posavetovala ju je Leontina.

Foto: Printscreen

Nakon što su i ostali članovi žirija podelili Leontinino mišljenje i ukazali Adriani na određene nepravilnosti, Jelena Tomašević nije želela da ponovo ističe greške, već je, iako nije dala svoj glas, pažnju posvetila pohvalama.

Foto: Printscreen

Lepotice, zbog svega ovog izrečenog ovde ja nisam ustala. Prelepa si i izgledaš kao buduća zvezda, imaš glas na kojem možeš da radiš i iskoristi to - bila je jasna pop zvezda.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'