AKTUELNO

Ukućanke pokušavale na sve načine da je uteše.

Zbog svađe koja je izbila između Slobe Radanovića i Kristine Kockar,  ona je doživela nervni slom, pa je dugo grcala u suzama, a od stresa je čak i povraćala. Ana Korać joj je prva pritekla u pomoć, a za njoj i Zorica Marković i Miljana Kulić.

Trudnicu je jako pogodilo to što se desilo Kiji, pa se čak i rasplakala. Ivanjičanka, kao Kijina dobra rijaliti drugarica je pokušala da je urazumi, ali bezuspešno. Kristina je uporno ponavljala da ne može da veruje na kakav način ju je Radanović prevario.

Što se tako ponašaš, ispada kao da si zaljubljena u njega, jesi li ti luda? Pusti tu priču, završeno. Gledaj da tebi bude bolje, a ne loše. Ja ne razumem zašto to sebi radiš - pričala je Koraćeva Kiji.

Potom je Markovićeva povela ozbiljan razgovor sa Kristinom i rekla joj da je ubeđena da će se njoj Sloba vratiti.

On bi trebao makar da bude čovek i da priča sa tobom i komunicira. Ali ne sme od nje. Majka i tata te gledaju. Treba džigerice da im pojedeš. Ako ti se on ne vrati, ovde me pljuni - pričala je Zorica.
Dođe mi da iskočim iz svoje kože i da ga zadavim. Ne znam šta više da radim - žalila se Kockareva pevačici.

Pročitajte još: HAOS I VRISKA U ZADRUZI: Učesnici rijalitija se polivali vodom, a onda je STIGLA KAZNA Velikog šefa (VIDEO)

Zorica je priznala da se saoseća sa Kijom i pokušala je na sve načine da je uteši. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'