AKTUELNO

Objavila je snimak svoje interpretacije i pobrala simpatije i komplimente korisnika najpopularnije društvene mreže.

Pop pevač Saša Kovačević je nakon ogromnog uspeha balade "Bez tebe me nema" odlučio da svoje mnogobrojne fanove iznenadi još jednom, za koju je snimio spot u Bugarskoj i na Tajlandu. Reč je o numeri "Jedra", koja je u rekordnom roku osvojila srca publike širom regiona, a oDmah se dopala i jednoj od najistaknutijih učesnica "Pinkovih zvezdica", koja je objavila snimak svoje interpretacije.

Foto: Youtube

U pitanju je Antonia Gigovska, talentovana tinejdžerka iz Makedonije, koja je pre dve godine svojim raskošnim glasom oduševila ceo Balkan u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima.

Pinkova zvezdica odmah je uvežbala Kovačevićev novi hit, koji je potom rešila da otpeva i pokaže svima kako ona to radi. Svojom moćnom interpretacijom i raskošnim glasom raspametila je sve svoje pratioce na Instagramu, a nema sumnje da će i Saša biti oduševljen kada bude čuo njeno izvođenje njegove balade.

Antonia je, inače, do sada snimila dva singla - "Nevreme" i "Slaba strana", a Sašinu novu pesmu, koja se već pozicionirala visoko na srpskoj listi trendova na Jutjubu poslušajte u nastavku:

D. T.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'