AKTUELNO

Odmah na početku emisije Nadici je zadrhtao glas i krenule su joj suze.

Večeras su u studiju najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge", gosti voditeljke Katarine Nikolić porodice zadrugara. Nakon što je ugostila majku Kristine Kockar, Nadicu, majku Nadežde Biljić, Slavicu i brata Mikija Đuričića, Nešu, voditeljka je pitala Kijinu majku kako doživljava svađe njene ćerke i Mace Diskrecije koje su se odigrale tokom nekoliko poslednjih dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja mogu da kažem da je to najemotivniji trenutak u mom životu i najbolniji, jer stavite se u situaciju bilo koje žene. Da Maca tako izgovori jednoj ženi, to je gnusan način. Teško mi je da pričam. Teški su mi jecaji mog deteta. Bolje da se ne sećam. Ja se stvarno izvinjavam što sam ovako emotivno krenula emisiju - rekla je Nadica Zeljković, koja se rasplakala.

Foto: RTV Pink

Kijina majka se u studiju pojavila sa pomagalama, s obzirom na to da je nedavno imala intervenciju, a zatim je dodala i da su je manje dotakle svađe njene ćerke sa još zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem nego ove rasprave sa Macom.

Foto: RTV Pink

Posebno zato što je Kristina moja za to jako osetljiva zbog te intervencije. Tu je ona najosetljivija. Previše emotivno sam reagovala. Već je toliko ponižena, em javno, em od supruga. Ona je stvarno veliki borac u životu. Ja ne volim ovu slabost što sam sada pokazala, zato što hrabre žene treba da plaču pod tušem, a ne ovako javno. To je meni toliko emotivno bilo da ja ni sada ne mogu da imam kontrolu nad emocijama - izjavila je majka Kristine Kockar u suzama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo, kao i šta je u nastavku rekla Nadica Zeljković, pogledajte u video-prilogu ispod, u okviru koga su dostupne i prve varnice između Krstine Kockar i Mace Diskrecije.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'