AKTUELNO

Drugarice nisu mogle da je uteše.

Žestoka svađa koja je nastala između Kristine Kockar i Mace Diskrecije uzdrmala je javnost zbog toga što ovaj konflikt nije bio uobičajen. Klevete koje joj je Maca uputila bile su neoprostive.

Nakon burne rasprave, a zamalo i fizičkog kontakta koji je mogao da se dogodi između njih dve, ali je obezbeđenje hitno odregovalo i to sprečilo, Kija je otišla u garderober pa je briznula u plač. Njene cimerke Ana Korać i Zorica Marković pošle su za njom kako bi dale sve od sebe da je smire.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo me pogodilo to što mi je rekla. Ja u životu ne bih mogla tako nešto nekome da kažem. Imam traume zbog ovoga, to mi je posle promenilo ceo život! Mrzim što mi se to ikada desilo! Ne volim da pričam o tome, jer to me uvek... kako se ona toga setila! To je stvar koja može svakom da se desi - rekla je Kija.
Pa, ona vidi da tebe ništa drugo ne pogađa!
Neka mi psuje majku, šta god. Zašto mi to priča? - pitala se Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona udara na tebe zbog toga što si favorit, ona je nebitna postala skroz. Zbog toga ona ne dira nas, nemoj da se nerviraš - rekla je Zorica.

Kristinine reči dirnule su sve prisutne, a onda je rekla nešto što je na sve ostavilo veliki utisak, a niko je do sada nije video u ovakvom stanju.

Ma, meni je to bio najgori period u životu, a rezultat svega bio je krah mog braka! I onda dođe ona da mi to kaže, daj Bože da mogu da imam decu, da budem te sreće - bila je tužna Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je još Kija ispričala pa su se u očima drugih zadrugara mogle videti tužne emocije pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'