AKTUELNO

Ova svađa uznemirila je sve takmičare!

Pogrdne reči i neumesne šale koje je Maca Diskrecija zbijala na račun Kristine Kije Kockar nimalo nisu bile prijatne. Maca nije imala načina da uvredi ukućanku, pa je počela sa klevetama o njenom zdravlju. Naime, ona joj je prebacivala zbog problema sa jajnicima, pa je konstatovala da Kija nikada neće imati dece.

Ove reči su u Kiji izazvale toliki bes da je obezbeđenje brzinom svetlosti uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo fizički kontakt, jer je Kristina pokušala da je udari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su svi upozoravali takmičarku da nije lepo služiti se tim stvarima da bi bilo koga uvredila, Lepi Mića je bio među prvima koji je u početku želeo da joj objasni na lep način, ali kako ona nije pristala da prihvati svoju grešku nastao je veliki konflikt.

Nije lepo to što pričaš, kako te nije sramota?! Da li si ti svesna koliko je to bolesno? Uvek sam te branio, sad više neću, sram te bilo - počeo je Lepi Mića.
Idi brani je tamo, sad ti ja više ne trebam! Ona je meni rekla svašta, tako da to za mene nije bolesno - branila se Maca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pi*ka ti materina, još jednom da te čujem da si je spomenula i da si rekla tako nešto! Droljo! Je*aću ti majku ako te čujem! - vikao je Lepi Mića.

Obezbeđenje je bilo prisutno sve vreme dok su se ovo dvoje ukućana raspravljali zbog Kije, a onda je Lepi Mića napustio prostoriju pridikovajući Slobi Radanoviću da ne ume da se svađa i da svoju još uvek zakonitu suprugu odbrani na pravi način.

Dobro, ti, izvini što si izmislio svet! - odgovorio mu je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Maca Diskrecija

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'