AKTUELNO

Prve utiske posle "Zadrugovizije" podelile su u emisiji "Amidži šou".

Ognjen Amidžić ugostio je u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" pobednice sinoćnje "Zadrugovizije" Saru Reljić, Lunu Đogani, Kiju Kockar, Gordanu Džehverović i Miljanu Kulić, koje su u emisiji Televizije Pink otkrile svoje prve utiske nakon spektakla o kojem bruji čitav Balkan. Iako je sinoć osvojila čak dve nagrade, Miljana je posle "Zadrugovizije" bila utučena.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad sam se vratila u kuću, naišla sam na pregršt negativnih komentara. Svi su naišli na ovacije, a meni su rekli:”Mogla si ti to mnogo bolje, nisi lepo izgledala, nisi skinula Zoricu“. Bila sam utučena, ali nisam želela da pokažem to - iskrena je bila Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Kija je presrećna što su je posetioci zvanične Fejsbuk stranice Televizije Pink proglasili pobednicom, ovaj put zajedno sa Gordanom Džehverović.

- Ovo mi je dupla kruna, očekivala sam, iskreno! Zovu me kraljica Fejsa, otvoriću ga čim izađem, glupo je da ga nemam. Nas dve smo bile dobar tandem, imale smo sukob u „Zadruzi“ i to smo prevazišle, bile smo profesionalci - rekla je Kija, a potom dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Izgledam kao mala devojčica kojoj nešto fali (smeh). Ispalo je okej, simpatično, bitno je da smo nekog zasmejali. Baš je super bila fora i super je bila pesma. Nismo se bunile ni u jednom trenutku kada smo izvučene, mi smo profesionalci.

Foto: TvPink Printscreen

Sara Reljić i Luna Đogani otpevale su sinoć duet "U tvojim kolima" grupe "Fanki dži" i Đusa, a Luni, koja se našla u ulozi mame Anabele Atijas, uopšte nije bilo lako.

- Samo sam pomislila:“Nije lako mojoj mami“, ali stvarno - rekla je Luna, pa se prisetila:

Foto: TvPink Printscreen

- Zakasnila sam celu strofu, došla tek na refren, ali ispalo je na kraju dobro. Imala sam ogromnu tremu, ali stvarno, imam sad i kad gledam.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'