AKTUELNO

Ona je primetila promene kod njih.

Jedna od najkontroverznijih učesnica "Zadruge", Miljana Kulić, gostovala je prošlog utorka u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, posle čega je dala intervju za "Premijeru", istakavši u njemu da se redovno čuje sa Darkom Lazićem, pevačem za koga se pisalo da ga je proganjala.

Foto: TvPink Printscreen

- On je meni ostao u lepom sećanju, čujemo se. Nisam ga videla odavno, ali videćemo se sigurno posle ovog rijalitija. Imamo o čemu da pričamo - izjavila je Kulićeva.

Ona je tom prilikom objasnila i kako gleda na vezu Lune Đogani i Slobodana Radanovića, koja već mesecima intrigira domaću javnost pošto je mladi pevač u braku sa Kristinom Kockar, takođe učesnicom najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

- Između Lune i Slobe to je strast. Posle rijalitija plafon mesec dana veze i na tome će se završiti. S obzirom na to da su jako učestale svađe, vidim da se polako gase emocije - rekla je Miljana i dodala:

Luna halucinira. Luna misli da postoje emocije između Slobe i ulaznih vrata. Tako da zaista ne bih komentarisala takvu glupost.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO U PAPARAZZO LOVU! Prvi snimak Nataše Bekvalac sa bebom, ali i snimci ŽUČNE SVAĐE NA ULICI sa suprugom Lukom! (VIDEO)

Šta je sve Miljana imala da kaže i ko je sve pričao za današnju "Premijeru" pogledjate u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Premijera

#Slobodan Radanović

#emisija

'