AKTUELNO

Malo je reći da je žiri bio oduševljen!

Večeras su na "Zadrugoviziji 2" uz pesme - Tri čaše, Milice Todorović i Milice Pavlović - tango, svoju imitaciju imale Teodora Džehverović i Sanja Stanković. Takmičarke su već na samom početku u potpunosti fascinirale publiku, a aplauz je bio gromoglasan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teodora i Sanja dale su sve od sebe da oduševe sve prisutne, a žiri je bio iznenađen koreografijom koje su takmičarke pripremile.

Jedva sam čekao da upoznam Teodoru, mislim da će biti velika zvezda! Moraš da slušaš majku i kompozitore. Ti si otkrovenje, odlična si, znaš da radiš! Stvarno si za scenu. Sanja je prelepa, zgodna si mnogo, odlična! - rekao je Karamela.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vas dve ste toliko lepe i zgodne, ja sam se oduševila. Sanja, divna si! Teodora je velika buduća zvezda, u zadnjih 10 godina se nije rodila devojka koja ovako igra i peva, fantastična si! - rekla je Dara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste prelepe večeras, prave seks bombe, svaka čast! - rekla je Maja.

Kako je izgledala ova tačka na drugoj po redu "Zadrugoviziji" koja je organizovana zbog velikog interesovanja javnosti, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K./ K.R.

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

'