AKTUELNO

Bez obzira na sve, ukućanka je bila nasmejana dok je slušala Anđelovu majku.

Veliki šef je svim zadrugarima pripremio jedno veliko iznenađenje. Naime, svako od takmičara dobio je video - poruke od svojih najdražih koji su poželeli da čestitaju najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, a među prvima bio je Anđelo Ranković.

Njegova majka se samo na kratko javila kako bi svom sinu čestitala praznik, a kako je poznato da se ona protivi Anđelovoj vezi sa Teodorom Džehverović, ona je ni ovom prilikom nije spomenula ni pozdravila, kao ni ostale zadrugare.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Anđelo je bio presrećan zbog ovog gesta Velikog šefa, pa je iskoristio priliku da i on da svoj komentar.

Meni je mnogo drago što Veliki šef primećuje koliko meni fali porodica i spoljni svet. Verovatno ste videli danas kod bazena sa Teodorom kako mi je bilo i kako sam se osećao... i zbog toga želim da vam se zahvalim jer cenim ljude koji su pažljivi i obzirni. Želim svima da čestitam Vaskrs, hvala vam što ste mi omogućili pozive i kada ih nisam tražio. Teodora se stvarno trudi da se izvučemo iz teških situacija. Pozdrav svima ostalo je još malo i srećan Uskrs svim gledaocima - rekao je Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teodora je, povrh svega, bila i te kako nasmejana kada je ugledala njegovu porodicu, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'