AKTUELNO

Indira Reljiić za portal Pink.rs priznala da je Uskrs najlepši pravoslavni praznik.

Indira Reljić, mama ukućanke najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge" i Pinkove zvezde Sare Reljić će proslaviti jedan od najlepših hrišćanskih praznika, Uskrs, po prvi put bez ćerke u svom domu.

Sara je stanovnik Bele kuće više od sedam meseci i sve prethodne praznike je provela u društvu svojih cimera, a daleko od svoje porodice. Njena majka je otkrila za Pink.rs da je vrlo potištena zbog njenog odsustva.

Foto: Privatna arhiva

Dom porodice Reljić odiše prazničnom harmonijom, a evo kako oni to proslavljaju i šta njeni najmiliji žele da poruče svojoj miljenici.

Svake godine provedemo Uskrs u porodičnom okruženju, tada se cela familija okupi. Uvek nam je jako zabavno. Tako ćemo naravno i ove godine, ali bez naše Sare koja nam neopisivo nedostaje. Poslali smo joj video cestitku i rekli koliko nam fali, ipak je ovo prva godina Uskrsa bez nje, jako sam tužna, ali eto srećom, Flip je tu - rekla je Indira.

Foto: Pink.rs

Indira je otkrila da se tradicionalno u njihovom domu proslavlja Uskrs u krugu porodice i najbližih i da veoma poštuje praznike. Ona je bila vredna na Veliki petak i ispoštovala ono što običaju nalažu i tada se posvetila farbanju jaja. Ono po čemu se ova godina razlikuje od prethodnih jeste što je ona šarala jaja bez svoje ćerke, ali ne sa manje ljubavi.

Uskrs je za nas najlepši pravoslavni praznik, uvek nam bude zabavno kad šaramo jaja, zajedno to radimo, ali moram da priznam Sara je jako kreativna i uvek njena jaja budu najlepše išarana - bila je iskrena Sarina mama.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: ON JE MUTAV, NESPOSOBAN, LENJ I KVARAN: Kija priznala Ani da je mislila da će sa Slobom biti ZAUVEK! (VIDEO)

D. B.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'