AKTUELNO

Realnost je, zapravo, znatno drugačija.

Folk zvezdu Draganu Mirković već godinama prate priče da je jedna od najbogatijih pevačica sa ovih prostora, te da živi holivudskim životom, a priče o njenom bogatstvu, skupim automobilima i raskošnom domu udvostručene su nakon što je obelodanjeno da je kupila dvorac u Beču.

Foto: Promo

S druge strane, skromna pevačica nikada nije želela da se javno hvali svojom imovinskom kartom, niti da materijalne stvari stavlja u prvi plan, pa je njen odgovor na pitanje kako izgleda jedan njen sasvim običan dan iznenadio mnoge.

Foto: Pink.rs

- Ako ste očekivali odgovor ispunjen glamurom i raskoši, bojim se da ću vas razočarati (smeh). Nisam preterani ranoranilac, jer vrlo često ostajem budna do kasno u noć, ali prvo što uradim kada ustanem jeste da popijem jutarnju nes kafu, proveravam poruke i mejlove na telefonu, pregledam vesti. Pre nego što legnem, trudim se da pročitam neko zanimljivo štivo ili da pogledam kvalitetnu emisiju na televiziji. Sve ovo, naravno, važi isključivo za dane koje Toni i deca imaju ispunjene svojim obavezama - dočarala je Dragana.

Pink.rs

#Beč

#Dragana Mirković

#pevačica

'