AKTUELNO

Samo jedna osoba može da im poremeti obavljanje zadatka!

Zadrugari se u poslednjih nekoliko dana i žale na budžete i nedostatak novca, a ono na šta pojedini ukućani stavljaju akcenat jesu cigarete. Činjenica da retko koji zadatak odrade uspešno odražava se i na budžet, a kršenje pravila isto dovodi da umanjenja budžeta kojim raspolažu zadrugari na nedeljnom nivou.

Kako je Veliki šef ponovo želeo da im izađe u susret, on ih je ovim pismom veoma pozitivno iznenadio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, odlučili smo da vam pružimo priliku da kupite cigarete. Na vama je da svi smislite nešto što je novo i spektakularno, što će svima biti zanimljivo, a mi ćemo vam dati mogućnost da kupite cigarete. Iako svojim ponašanjem i kršenjem pravila niste zaslužili, odlučili smo da vam damo izazov. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Svi pušači u Beloj kući bili su presrećni zbog toga, a onda je Maca Diskrecija ustala i otvoreno rekla da ne želi da učestvuje u zadatku, jer je nepušač, a i ne želi da čini uslugu pojedincima.

Foto: RTV Pink

Čast izuzecima, ali ja znam zašto je stiglo pismo, tako da neću da se pridružim zbog nekih ovde - rekla je  Maca.

Zorica Marković je poludela zbog ovoga, pa ih je kritikovala zbog neprikladnog ponašanja i nepoštovanja produkcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja razumem da ste svi i umorni i s*ebani i da ste dosta dugo ovde, ja imam privilegiju što sam izašla pa sam se vratila, ali ispoštujte ovu kuću, vi ste najpopularniji, a dosadni ste! - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su dugo pričali o svojim idejama, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao. Lepi Mića je predložio da se odglumi sahrana, pa su Toma Panić i Bane Čolak rukama pritegli ukućanina kako bi se našalili sa njim, ali je pritisak bio toliko jak da se Mića malo povredio što ga je totalno izludelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su se nasmejali zbog ovoga, a kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'