AKTUELNO

Ostvario je svoju davnašnju želju.

Da je sjajno biti dete umetnika pokazuje primer Nine, ćerke glumca Ivana Bosiljčića i članice žirija "Pinkovih zvezdica" Jelene Tomašević, kojoj je otac rešio da pokloni pesmu posvećenu njoj, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

- Naša Nina je na poklon dobila pesmu o sebi. Najšmekerskiju pesmu ikad! Napisao je čika Graja, otpevao tata, najveća podrška bila je mama. Nina je zaslužila svaku notu. Njoj ću je pevati na ovogodišnjem Dečjem beogradskom proleću - pohvalio se Bosiljčić, a izvor blizak poznatom paru otkriva da je glumac ovim gestom ispunio svoju davnašnju želju.

Kako za "Alo!" otkriva izvor blizak Bosiljčiću i njegovoj supruzi Jeleni Tomašević Bosiljčić, glumac je dugo planirao da snimi pesmu za ćerku, ali nijedna mu nije probudila emocije kao numera koju je Graja napisao namenski za njegovu mezimicu.

Foto: Instagram

- Ivan godinama peva u pozorištu, a drži i koncerte, kao što su oni u okviru njegovog projekta "Par stihova za nas". Mnogo puta je ove nastupe posvećivao Nini, a budući da se trudi da ćerku nauči da su nematerijalne stvari u životu mnogo važnije od materijalnih, odlučio je da joj pokloni pesmu. Iako godinama sarađuje sa pevačima, Graja je bio skeptičan kada je trebalo da prvi put Jeleni i Ivanu pročita pesmu, jer se plašio da neće pogoditi njihov ukus. Međutim, kada su čuli melodiju, bili su dirnuti, a oduševio ih je i tekst, koji je pomalo šaljiv. Ivan je odmah odlučio da snimi pesmu, a Jelena ga je bodrila da svaki stih otpeva bez greške - rekao je izvor, a lepe vesti potvrdila je i Jelena.

Foto: Instagram

- Istina je da će se Ivan pojaviti na festivalu Dečje beogradsko proleće i otpevati pesmu koju je posvetio našoj ćerkici Nini. Ona se oduševila kada smo joj to saopštili i bila je veoma srećna. Inače, Ivan često priča Nini neke bajke koje sam izmisli, a ja volim da joj pevam pesme koje takođe sama izmišljam. Ninu to sve veoma zabavlja - rekla je Jelena.

Pink.rs

#Ivan Bosiljčić

#Jelena Tomašević

'