AKTUELNO

Iako je bilo kritika, njima četvoročlani žiri nije mogao da odoli.

Grupa "Contimuun jedi" iz Niša, koju čine talentovana deca, predstavila se hip-hop plesom, a Danica Makimović je već prilikom predstavljanja primetila da imaju veliku tremu, pa ih je Ana Nikolić ohrabrila odmah na početku.

Svi članovi žirija su konstantno imali osmeh na licu, a glumica je morala prva da prokomentariše kad je ova šestočlana grupa završila tačku.

Foto: YouTube screenshot

- Jao, kako ste slatki. Samo jedan dečak među vama, a vi opasne devojčice! Kako ste vi temperamenti! Bravo! I moram da vam kažem da ste originalni, ali, Aleksandre, one su mnogo vatrenije od tebe. Moraćeš da ih stigneš malo, jesi me razumeo? Mnogo mi se dopalo. Morate da budete malo uvežbanije, ali ja sam za da prođete dalje - rekla je Danica koja je već postala poznata kao najstroža članica žirija.

- Meni ste strava, meni ste vrh! Koliko god da je bilo nekih grešaka, energija je neviđena! Ja sam za! - bio je kratak Rasta.

Foto: YouTube screenshot

- Ja ću reći "da", ali može to mnogo bolje - nije htela da duži ni Ana.

- Meni ste bili opasni i svaka čast, ja sam za! - rekao je ozareni Žika.

Foto: Printscreen Youtube

To bi značilo da ćemo ovih neodoljivih pet devojčica i jednog dečaka gledati i u narednom krugu ovog najgledanijeg šoua za talente, jer sa četiri glasa prolaze dalje.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Takmičari

#Žiri

'