AKTUELNO

Glumica nije mogla da prećuti, pa je sve iznenadila komentarom.

Četvoročlana grupa iz Beograda "Kejptaun", koja postoji nekoliko meseci, predstavila se žiriju najvećeg šoua za talente pesmom "Highway to Hell" grupe AC/DC.

Oni su odmah zagrejali atmosferu u studiju, Ana Nikolić je počela da đuska u stolici, kao i mnogi iz publike, dok je Žika Todorović, od koga očekuju najveću podršku, bio statičan tokom cele pesme i pažljivo slušao svaki ton.

Foto: YouTube screenshot

- Vi ste prvi takmičari koji su bolje zvučali bez slušalica. Inače uvek držim jednu slušalicu u uvetu, a drugu ne, da bih čuo realno, međutim, vi ste bolje zvučali "uživo". To je kompliment - na slušalicama se izgubi energija, a ovako ste razvalili - odmah je morao da prokomentariše Žika koji je na kraju izvođenja aplaudirao sa ostalim članovima žirija.

Anu je zanimalo da li negde nastupaju, a kada je saznala da postoje tek nekoliko meseci, rekla im je da  je "Ja imam talenat" pravo mesto da se predstave.

Foto: YouTube screenshot

- Imali ste energiju, ja bih volela da ste imali još veću, pošto meni to zvuči kao da mnogo više mora da se da - počela je da komentariše Danica, ali ju je Žika prekinuo.

- Ali ovo je mala bina, vidi kolicno pojačalo - rekao je on, na šta ona nije dobro oderagovala.

- Vidim, vidim. Kad mali čovek kaže za to, onda mi je jasno. Ali vi prašite. Međutim, šta ćete dalje da radite, ja ne znam. Sad ćemo da odlučimo idete li dalje - rekla je glumica.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je intrigantno koliko dobro zvuči u slušalicama! Naučili ste da radite na stil i to se čuje. Vi u slušalicama zvučite kao da svirate ne znam koliko dugo. Zato sam se zaprepastio kad sam čuo da ste kratko u tome. Ali svaka čast - glasio je Rastin komentar.

Na kraju im je čak i Danica, koja se premišljala, dala "da", pa sa četiri glasa ova grupa nastavlja u naredni krug takmičenja.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

'