AKTUELNO

Napad je najbolja odbrana!

Novinar Milan Milošević je Kristini Kockar otkrio da ju je Sloba Radanović tokom njenog putovanja po inostranstvu dok je radila kao stjuardesa da je pevač u njihovu postelju doveo drugu devojku.

Pročitajte još: DA MOGU, VRATILI BI VREME: Zadrugari priznali ZBOG ČEGA SE KAJU, a samo ON je imao ODGOVOR KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO!

Kockareva je posle ovoga ronila suze i nije mogla da poveruje u ono što je čula, pa se jadala svojoj cimerki Ani Korać.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, Darko Tanasijević je uputio Kiji pitanje, kako se oseća povodom toga i da li ga "istinski mrzi" kako je izjavila.

Samo sam zamišljala onaj trenutak kada se ja vraćam iz Abu Dabija, i da se vraćam u taj krevet. Taj detalj mi je katastrofa. Ja ne želim da me neko žali i da budem žrtvra. Ne bih se ponašala Ja bih plakala svaki dan ovde koliko mene boli ovo. Itekako me povredio taj detalj. Ne mogu da razumem da neko može da dovede nekoga tu - rekla je Kija.

Iako je Sloba sve vreme sedeo sa strane i pomno slušao šta ona priča, najednom je rekao nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Foto: Printscreen Youtube

Znaš da sam ja čuo da si ti bila sa pet muškaraca dok si bila sa mnom, pa to nikome nisam rekao - rekao je besno Sloba.
Možeš ti da udaraš na moj moral, a dobro znaš da ja to nisam radila tokom našeg srećnog braka. Očigledno me nisi voleo. Da si me voleo, ne bi mi uradio to posle sedam dana. Ako je to uradio onda je to kraj krajeva - rekla je Kija.

Kockarevu je mnogo povredilo ono što je pevač rekao, pa je spustila glavu i po ko zna koji put se zaplakala zbog svog još uvek zakonitog supruga.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'