AKTUELNO

Mnogi se čude kako i dalje pevam ovako, a ni ja ne znam u čemu je tajna. Što se glasa tiče, radim isto što i uvek - pušim i pijem - rekao je, između ostalog, pevač.

Jedan od najboljih pevača narodne muzike, Šaban Šaulić priprema koncert za svoju publiku koji će, osim najvernijim fanovima, biti njegov rođendanski poklon za suprugu Gordanu.

Foto: Pink.rs

Legenda narodne muzike koncert je zakazao za 6. oktobar, a ističe da mu ni cigarete ni alkohol ni gazirana pića ne mogu ništa i da peva jednako dobro i kad se ne štedi.

Mnogi se čude kako i dalje pevam ovako, a ni ja ne znam u čemu je tajna. Što se glasa tiče, radim isto što i uvek - pušim i pijem. Pušim maltene otkad sam se rodio i uvek pijem isključivo hladna alkoholna pića - i žestoka i pivo. Ni sokove ne pijem obične, samo gazirane. Kolege mi često kažu kako oni promuknu, a ja nikad. Oni onda moraju da piju čajeve, a ja se ne sećam da sam u životu popio čaj (smeh). Čak i ne spavam koliko bi trebalo, zaspim tek u zoru, pošto imam nesanicu. Ako dođem kući ranije iz kafane, gledam filmove i serije, ali bolje da ne dođem (smeh). Ne mogu da zaključim ništa drugo, osim da je moj glas dar od Boga - rekao je Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Iako odlično zvuči i kad ne čuva svoje glasne žice, Šaban Šaulić ističe da će se za 6. oktobar i "Štark Arenu" ipak pripremiti.

Za taj nastup moram da budem u top-formi, kako zbog supruge Gordane, pošto je to njen rođendanski poklon, tako i zbog publike. Za pevanje je važno da budete u treningu, kao i za sport. Jednom sam otišao na neki odmor, petnaestak dana nisam zapevao i kad sam došao na prvi nastup, osetio sam kao neku sluz u grlu. Onda sam shvatio da ne treba da pravim tako velike pauze - otkrio je pevač.

Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'