AKTUELNO

Od samog starta je bila u ulozi!

Leonora Gaši iz Beograda predstavila se pesmom "Nah, neh, nah" grupe Vaya Con Dios u večerašnjoj epizodi "Pinkovih zvezdica" i odmah na samom početku njenog nastupa pokazala da suvereno vlada scenom. Uz pomoć plesača, ona je priuštila pravi performans za gledaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija podigli su se ubrzo, dok je Goca ostala dole skoro do samog kraja pesme, ali je ipak i ona podigla svoju stolicu, tako da ćemo Leonoru sigurno gledati u narednom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Za nijansu si se provukla, ne zato što nije bilo tačno, nije bilo lepo, nego je bilo dosadno. A to se od tebe ne očekuje. Videla sam lepo izražavanje, malo koketiranje sa plesačima, to je sve plus, ali je još nešto... Ili je možda ta pesma - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi je falio taj neki flert trenutak, jer ovo je jedna flertujuća pesma, a ti si navikla i sebe i publiku i nas da pevaš balade. Ova pesma mora dikcijski da se peva. To mi je falilo. Da je učiniš mnogo bolje nego što to jeste - poručila joj je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tebe tiče, ništa se spektakularno nije desilo, a to se od tebe očekuje. Vrati se sebi i procvetaj nam u ovim trenucima - poručio joj je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Leonorin nastup, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

'