AKTUELNO

Ovaj jedinstveni muzički spektakl biće prilika da se po poslednji put na jednom mestu čuju svi njegovi hitovi, a raniji početak prodaje karata je izlaženje u susret željama publike.

Pet decenija nakon što ga je publika proglasila kraljem folka Šaban Šaulić krunisaće svoju blistavu karijeru koncertom pod nazivom „Još ovu noć“, 6. oktobra u beogradskoj „Štark areni“, za koji se karte već mogu naći u prodaji.

Ovaj jedinstveni muzički spektakl biće, kako je sam Šaban istakao, prilika da se po poslednji put na jednom mestu čuju svi njegovi hitovi, a raniji početak prodaje karata je izlaženje u susret željama publike.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: KAKO LI ĆE REAGOVATI? Đani objavio fotku sa kolegama, pa ih opisao samo jednom rečju zbog koje PLJUŠTE KOMENTARI!

- Otkako smo objavili datum koncerta, iznenadila nas je reakcija publike u kojoj sa svih strana dobijamo nebrojeno pitanja o početku prodaje karata, pa smo odlučili da izađemo u susret te da damo više prilike svima onima koji žele da se te večeri družimo i pevamo u Areni – rekao je Šaban.

Foto: E-stock

Autor: Pink.rs

#koncert

#Šaban Šaulić

'