AKTUELNO

Jezivi prizor zauvek će joj biti pred očima.

Folk pevačica Katarina Živković doživela je pravu dramu pre desetak godina, kada je pokušao da je siluje kriminalac iz Vranja, otkrio je izvor blizak njoj.

Foto: Pink.rs

- Posle svirke Kaćin menažer je čekao da ih gazda lokala, taj krimos isprati. Odjednom je taj kriminalac upao kod nje i počeo da je spopada. Hteo je da ima seks sa njom, pokušao da je skine, ljubi, bukvalno je pokušao da je siluje - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da je nova drama usledila nakon što ga je Kaća odbila. Nasilnik je tada, kako tvrdi izvor, Kaću počeo da šamara, pesničii udara iz sve snage, a pevačica je od batina koje je dobila mislila da će u svakom trenutku izgubiti svest.

Foto: TvPink Printscreen

Čim joj se ukazala prilika, Kaća je pobegla iz njegove kancelarije i uputila se u rodni Leskovac. S obzirom na to da su joj roditelji tada bili na letovanju, nisu je videli u modricama i podlivima, a kako se priča, siledžija je sutradan posetio njen rodni grad kako bi joj dodatno uterao strah u kosti da ne bi slučajno nekome ispričala šta se dogodilo.

Kaća o ovome nikada nije želela da priča, međutim, kada se saznalo, potvrdilo je da je do ovih nemilih scena zaista došlo.

Foto: Pink.rs

Da, tačno je sve to što ste naveli, ali ne bih više ništa da komentarišem na tu temu - bilo je sve što je želela da kaže.

Pink.rs

#Katarina Živković

#pevačica

'